De specialist op het gebied van dunne
geluids-en warmte-isolatie voor de bouw

Echte expertise in dienst
van professionals, particulieren en industrieën

Sinds 1979 is Sempatap het vooraanstaande merk op het gebied van dunne geluids- en warmte-isolatie en geluidsabsorptie voor de bouw.

Elk isolatieproduct van Sempatap wordt geproduceerd op basis van Wraptech®-latexschuim. De bijzonder hoge dichtheid hiervan staat garant voor de opmerkelijk hoge prestaties op het gebied van isolatie en absorptie van SempaTap®, SempaFloor® en SempaPhon®. Deze oplossingen voor de bouw voldoen aan de behoeften van particulieren. Ze zijn verkrijgbaar voor alle professionals in de afbouw, specialisten van binnenafwerking en doe-het-zelvers met renovatieprojecten.

Handelaars in materialen voor afbouw in de bouw, specialisten in verf en producten voor binnenafwerking verkopen Sempatap-producten aan hun professionele klanten.

Bovendien is Sempatap in verschillende sectoren industriële partnerschappen aangegaan. De onderneming laat op deze manier zijn industriële klanten profiteren van zijn expertise op het gebied van verwerking en toepassing van high density Wraptech®-latex. Sempatap ontwikkelt oplossingen op maat op basis van de meest veeleisende industriële lastenboeken. In dit kader neemt Sepatap vaak deel aan co-ontwikkelingsprojecten. Zijn expertise op het gebied van advies is bekend en wordt erkend door zijn vele partners.

Hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor isolatie en absorptie

Al bijna 40 jaar lang bevordert Sempatap innovatie door dunne, hoogwaardige en milieuvriendelijke isolatie-oplossingen te ontwikkelen voor de bouw. Deze zijn geschikt voor elke type project, nieuwbouw of renovatie en verschillende toepassingen (muren, wanden, plafonds, vloeren, ondervloeren).

Vanuit een streven naar de verbetering van de levenskwaliteit en het comfort in woningen en op werkplekken, presenteert Sempatap met SempaTap®, SempaFloor® en SempaPhon® producten voor warmte-isolatie, geluidsisolatie en geluidsabsorptie die:

  • Isoleren tegen geluidsoverlast van buitenaf (buurtgeluiden),
  • Binnengeluiden van elke aard absorberen, impactgeluiden en weerkaatsend geluid,
  • Geluidsoverlast van buiten dempen (bijvoorbeeld: verkeer, treinverkeer, luchtverkeer),
  • Gebouwen van binnenuit tegen koude isoleren
  • Bijdragen aan de bescherming van gebouwen en ruimtes tegen vocht in verband met warmtebruggen,
  • Scheuren in wanden en plafonds afdekken,
  • Energiebesparing mogelijk maken.

Alles over de Sempatap-oplossingen voor de bouw

PREKOPRO® : specialisten luisteren naar u

Via PREKOPRO®, de hotline voor klanten, levert Sempatap technische assistentie. Sempatap is altijd en doeltreffend beschikbaar voor alle onderwerpen rond warmte-isolatie, geluidsisolatie en geluidsabsorptie, voor elke activiteitensector en elk type industrie. De vele voordelen van de Sempatap-producten worden door deze kwaliteiten aangevuld.

De reden achter het bestaan van PREKOPRO®: u laten profiteren van de best mogelijke Sempatap-ervaring voor een perfect gebruik van onze isolatieoplossingen!

Sempatap zoekt nieuwe partners
in frankrijk en het buitenland

In het kader van zijn ontwikkelingsbeleid heeft Sempatap besloten dat een vergroting van het marktaandeel en het openen van nieuwe markten alleen kan plaatsvinden via het creëren van een nieuwe groeisynergie voor zijn activiteit in Frankrijk en het buitenland. Daarom rekruteert Sempatap partners op de volgende gebieden: distributie, vertegenwoordigers of handelskantoren voor sourcing van grondstoffen, onderaannemers, partner-aannemers, creatie en commercialisering van nieuwe producten ...

Partner worden