Sempatap vindt Wraptech® uit,
het isolatiemiddel van high density latex

Sempatap heeft een innovatieve technologie ontwikkeld waarmee lucht in vloeibare latex kan worden gevangen. Als de latex is afgekoeld, vormt het een isolatiemiddel van de hoogste kwaliteit dankzij de met lucht gevulde bellen.

Het resultaat: Wraptech®-schuim van Sempatap.

Isolatie, de eerste eigenschap van Wraptech®

De luchtbellen en de bijzonder hoge dichtheid van Wraptech®-latex bieden opmerkelijke prestaties op het gebied van geluidsisolatie en warmte-isolatie. De lucht in de bellen in Wraptech® vormt een barrière tegen extreme temperaturen en de geluidsfrequenties waarmee het geconfronteerd wordt.

De Wraptech®-technologie wordt toegepast in materialen voor afbouw in de bouw, met speciale isolatiemiddelen voor het comfort in woningen en werkruimtes. Deze isolatiemiddelen worden door Sempatap gecommercialiseerd onder de merken: SempaTap®, SempaFloor® en SempaPhon®. Geluidsabsorptie is een van de uitmuntendheidsgebieden waarop al jarenlang de reputatie van Sempatap is gevestigd.

Wraptech® doet veel meer dan isoleren …

In vergelijking met en in tegenstelling tot andere zogenaamd isolerende materialen (hout, polystyreen, glasvezel, steenwol, natuurlijk vezels ...) biedt Wraptech® de producten van Sempatap uitzonderlijke en veel betere eigenschappen die deze duidelijk onderscheiden:

  • Bestandheid tegen vocht en stoom
  • Vormgeheugen
  • Stabiele afmetingen
  • Opmerkelijke elasticiteit
  • Kwaliteit en duurzaamheid
  • Veelzijdige toepassing
  • Ademendheid

Al deze kenmerken zijn voordelen waaraan professionals uit de bouw de voorkeur geven voor een geslaagde, duurzame toepassing. Het isolerende en absorberende Wraptech® is uniek op de Franse markt en wordt momenteel in vele nieuwe ontwikkelingen gebruikt.

De industriële veelzijdigheid van Wraptech®

Wraptech® wordt ook door een groot aantal industrieën gebruikt om te worden verlijmd, geïntegreerd in of gecombineerd met vele ondergronden van verschillende aard: beton, tegels, aluminium (lijst niet volledig, onder voorbehoud van voorafgaande tests).

Ontdek de kenmerken van Wraptech, latexschuim met hoge dichtheid

Op voor informatie over de toepassing van Wraptech®

Neem contact met ons