Isoleert en beschermt tegen geluidsoverlast !

De geluidsbuffer SempaPhon® ISO stopt het de doorgeven van geluid tussen twee kamers of van en naar de buren.

Het natuurkundige principe ‘Massa Veer Massa’ (MVM) van SempaPhon® ISO zorgt voor een uitzonderlijk doeltreffende geluidsisolatie.

Resultaat bij geluidsisolatie met SempaPhon ISO op een bakstenen wand volgens het geluid: stem, radio/televisie, stofzuiger
SempaPhon ISO functioneert volgens het massa veer massa-principe en bied een hoogwaardige geluidsisolatie door middel van Wraptech-schuim.

: In deze tabel vindt u de voornaamste technische kenmerken op het gebied van geluidsisolatie en warmte-isolatie van de producten uit het assortiment SempaPhon ISO.

Zoals u misschien gemerkt hebt, zijn de namen van de Sempatap-producten veranderd. U vindt hier de overeenkomsten tussen de oude en de nieuwe productnamen.

Het product voor geluidsisolatie en warmte-isolatie SempaPhon ISO is perfect voor plaatsing op een lichte wand.

SempaPhon® ISO

  • Samenstelling van een non-woven bestanddeel op glasvezel gecoat met SBR Wraptech®-latexschuim en een minerale vezelplaat.
  • Perfect voor plaatsing op een lichte wand ter renovatie.

Onmisbare aanvullende producten en aanbevolen gereedschappen, aandachtspunten voor een geslaagde plaatsing van het SempaPhon®-product van uw keuze

Speciale lijm, eventuele beschildering, voegen, hoekafwerking, aanbevolen gereedschappen ... alle benodigde informatie voor een geslaagde plaatsing en afwerking van uw product. Let ook op de te vermijden handelingen.

Hier klikken om verder te lezen

SempaPhon® : de documentatie downloaden

Aanvullende producten en aandachtspunten.pdf

Hebt u een isolatieproject, een renovatieproject …?

Sempatap begeleidt u!

Ontdek de andere Sempatap-oplossingen voor de bouw