Hoogwaardige oplossingen voor de bouw

Sempatap heeft drie families dunne isolatieproducten ontwikkeld voor de bouw, voornamelijk voor geluids- en warmte-isolatie en geluidsabsorptie. SempaTap®, SempaFloor® en SempaPhon® worden toegepast door professionals in de bouw en particulieren, zowel voor renovatie van de binnenkant als voor nieuwbouw.

De dunne isolatieproducten van Sempatap zijn op basis van high density latexschuim Wraptech®. Deze technologie staat voor milieuvriendelijke prestatie.

SempaTap® : warmte-isolatie en geluidsabsorptie
combineren voor wanden en plafonds

Tegen de geluiden van het dagelijkse leven die het comfort in een woning of op een werkplek kunnen verminderen, garandeert SempaTap® u een uitstekende geluidsabsorptie met bovendien een uitstekende warmte-isolatie. De vele voordelen van SempaTap®:

  • Absorbeert binnengeluiden, ook lage frequenties (voorbeeld: spelende kinderen, muziek, buren ...) en dempt de buitengeluiden,
  • Garandeert geluidscomfort in de ruimtes (weldadig ‘cocon-effect’),
  • Isoleert muren en plafonds tegen koude,
  • Beperkt warmteverlies en verwarmingskosten (ruimtes zijn sneller warm),
  • Bestrijdt vochtigheid en thermische bruggen.

SempaFloor® : de echte geluidsisolatie voor vloeren

SempaFloor® is uw partner voor geluidscomfort tegen vloergeluiden van de buren zoals lopen, schokken of vallende voorwerpen op de vloer ... Geen last meer van geluid uit de ruimtes op de bovenliggende verdieping! Elke woon- of werkoppervlakte met vloerbedekking die is geplaatst of verlijmd op SempaFloor® profiteert bovendien van de volgende bijzonder gewaardeerde voordelen:

  • Homogene vloeroppervlakte in de ruimte
  • Hoge prestaties voor een kleine dikte
  • Verbeterd loopcomfort
  • Verminderd gevoel van koude vloeren
  • Energiebesparing en vermindering van thermische bruggen

SempaPhon® : perfect voor geluidsisolatie
van muren en binnenwanden

SempaPhon® is een ideale oplossing voor geluidsisolatie voor binnenmuren en lichte scheidingswanden. Deze geluidsbarrière isoleert tegen geluidsoverlast van buiten en van binnen. Het natuurkundige principe ‘Massa Veer Massa’ (MVM) van SempaPhon® ISO zorgt voor een doeltreffende geluidsisolatie. SempaPhon® isoleert met succes tegen dagelijkse geluiden als televisie, muziek, stemmen ...

SempaPhon® ISO is de ideale geluidsisolatieoplossing voor iedereen die in een luidruchtige buitenomgeving woont en werkt en naar comfort en rust streeft.

Hebt u een isolatieproject, een renovatieproject …?

Sempatap begeleidt u!